Gratis verzending vanaf 50 euro!!!

Openingstijden

Openingstijden

Op zaterdag 12 december 2020 openden we met grote trots onze nieuwe winkel met woonaccessoires aan de Buitendijks in Papendrecht. Bij het organiseren van de feestelijke opening waren we alleen wel een beetje zenuwachtig. Zou er wel iemand komen kijken nu er weer nieuwe coronamaatregelen aan zaten te komen?

Goodiebags en presentjes.

Er stonden voor de eerste 15 klanten leuke presentjes klaar en voor alle andere bezoekers waren er goed gevulde goodiebags. Maar ja, dan moesten die mensen natuurlijk wel op komen dagen...

Gelukkig waren onze zenuwen snel verdwenen. Er kwamen talloze vrienden, familie, buren en niet te vergeten Instagram- en Facebookvolgers een kijkje in onze prachtige woonwinkel nemen. Veel van hen hadden zelfs cadeautjes bij zich, zoals verschillende boeketten en borrelplankjes. Het was een prachtige dag waar we met volle teugen van hebben genoten!

Jouw plek voor woonaccessoires in Papendrecht.

De komende winter moeten we helaas weer wat meer binnenblijven. Zorg er dus voor dat dat net wat leuker wordt door het interieur van je huiskamer met nieuwe woonaccessoires wat op te fleuren. In onze winkel in Papendrecht geven we je graag advies hoe je met kleine aanpassingen een groots resultaat bereikt.

In onze winkel gelden natuurlijk wel de coronaregels. We kunnen niet meer dan 4 klanten tegelijk ontvangen, er moet een mondkapje gedragen worden en er moet 1,5 meter afstand van elkaar gehouden worden.

Blijf je liever veilig thuis of woon je net iets te ver van Papendrecht? Kijk dan in ons uitgebreide assortiment van onze webwinkel. Met bijvoorbeeld onze droogbloemen geef je je interieur in een handomdraai meer sfeer.

We hopen je snel te mogen verwelkomen, in Papendrecht of op huis-accessoires.nl!

Openingstijden

Synthia Kon

op sep 20, 2021

Bel onze winkel

0612557803

info@huis-accessoires.nl

Openingstijden van onze winkel:

Op weekdagen:

Zaterdag:

Zondag:

van 8.00 tot 21.00 uur

van 9.00 tot 20.00 uur

van 10.00 tot 19.00 uur

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: