Gratis verzending vanaf 50 euro!!!

Creatief met vazen.

Creatief met vazen.

Creatief met vazen.

De tijd dat vazen alleen maar gebruikt worden om snijbloemen in te zetten is voorbij. Dat is terecht, want vazen zijn vaak veel te mooi om simpelweg als houder voor een bosje rozen te dienen. Het is tijd om creatief met vazen te worden en huisaccessoires.nl geeft je tips om je op weg te helpen!

Vaas voor droogbloemen.

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat droogbloemen ook dit jaar weer helemaal hip zijn. En bij dat bosje droogbloemen hoort natuurlijk ook een mooie, bijpassende vaas. Omdat de droogbloemen minstens een jaar meegaan, kun jij zo lekker lang van je prachtige vaas genieten.

Als echte blikvanger kun je bijvoorbeeld een bos gedroogde zwarte lagurus combineren met de vaas Hudson Cheetah Grey.

Mocht je nu niet van droogbloemen houden, kies dan voor zijden bloemen.

Deze hebben niet alleen meer kleur, ze gaan ook nog eens levenslang mee.

Echt creatief met vazen.

Als je nu echt zin hebt om alle remmen los te gooien, dan gebruik je een vaas zonder bloemen om je kamer mooi aan te kleden. Veel vazen hebben die bloemen namelijk helemaal niet nodig, zo mooi zijn ze.

Neem bijvoorbeeld de prachtige Artic Gold-serie. Je kunt een enkele vaas gebruiken, maar ook vazen in verschillende groottes groeperen. Als je een enkele vaas wil plaatsen, kun je er ook voor kiezen om er bijpassende waxinelichthouders bij te zetten.

De vazen van Huis-accessoires.nl

De vazen van Huis-accessoires.nl zijn een lust voor het oog én voor de (droog)bloemen. Ze zijn mondgeblazen, maar hebben toch allemaal een strakke uitstraling. Omdat de glascollectie deels wordt vervaardigd uit gerecycled glas, zijn de vazen innovatief, duurzaam en milieubewust.

Door de coronamaatregelen is onze winkel in Papendrecht momenteel gesloten, maar je kunt onze vazen en andere producten ook gewoon online kopen. Wij pakken het met zorg voor je in zodat je makkelijk en snel dat ene kale plekje in je huis opfleurt.

Bekijk onze vazen 

Creatief met vazen.

Synthia Kon

op sep 20, 2022

Bel onze winkel

0612557803

info@huis-accessoires.nl

Openingstijden van onze winkel:

Op weekdagen:

Zaterdag:

Zondag:

van 8.00 tot 21.00 uur

van 9.00 tot 20.00 uur

van 10.00 tot 19.00 uur

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: