Gratis verzending vanaf 50 euro!!!

woonwinkelGraag heten we u welkom in onze woonwinkel Hardinxveld. Zowel op onze website huis-accessoires.nl als in onze ruime woonwinkel tonen we u met veel plezier onze unieke collectie meubels, interior accessories en, voor de finishing touch: verlichting.
Onze producten passen bij diverse stijlen interieurs, zodat u uw woning nog sfeervoller zult maken als uw keuze valt op een product dat onze woonwinkel Hardinxveld u aanbiedt. En u zult er nog snel van kunnen gaan genieten ook, want dankzij onze grote voorraad is alles snel te leveren.

Ruime keuze woonaccessoires in onze woonwinkel Hardinxveld

De collectie van onze woonwinkel Hardinxveld bestaat uit meubels, interior accessories en verlichting en alle producten zijn uniek en sfeerverhogend. Neem onze accessoires voor in huis; deze passen in praktisch elk interieur door de veelzijdigheid en het mooie kleurgebruik. Een fraai boeket komt nog mooier tot zijn recht in één van onze bijzondere vazen met panter- of cheetahprint. Hoe stijlvol is het daar nog een paar bijpassende waxinelichthouders bij te plaatsen? De mondgeblazen glascollectie kan een belletje of streepje in het glas bevatten, maar het zijn nu net deze minieme imperfecties die het vakmanschap benadrukken en het product, en dus uw woning, extra sfeer zullen geven.
Ook handgemaakt zijn de bijzondere grass displays op standaard, die bijzonder fraai staan op uw vensterbank of terras - een prachtige exotische schoonheid om elke gekozen plek te decoreren.
Extra warmte wordt heel eenvoudig toegevoegd met een gezellig vloerkleed; ingetogen met wat franjes of liever wat opvallend, met bloemmotief of geometrisch design - er is voor elk wat wils. Dat geldt ook voor de verschillende geuren van onze geuroliën, die verspreid worden door één van de diffusers. Niet alleen werken ze heerlijk ontspannend, ze zijn ook een feestje om naar te kijken.
Bent u op zoek naar een woonwinkel Hardinxveld? Kom langs in onze winkel! Ook voor unieke meubelen bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben kwalitatief hoogwaardige meubels waar u echt jarenlang veel plezier aan zult beleven. Kijk rustig rond tussen de kasten, fauteuils of eetkamerstoelen, salontafels, laptoptafels en lampen. Verlichting is natuurlijk niet onbelangrijk, want met de juiste lampen geeft u uw interieur net dát beetje extra: een stoere tafellamp, robuuste hanglamp, of durft u wellicht te kiezen voor één van onze grappige dierenlampen?

Huis Accessoirs: uw woonwinkel Hardinxveld

Als u uw keuze gemaakt heeft, gaan wij proberen uw bestelling, indien u deze op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst heeft, dezelfde dag te verzenden.
Vanaf €50 is verzending gratis. Afhalen in onze winkel is ook mogelijk als u vooraf even een afspraak maakt. Tot 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling zonder opgave van reden annuleren. Het volledige aankoopbedrag wordt door ons terugbetaald na ontvangst van uw retour (op uw eigen kosten naar ons te versturen) . Kijk rustig rond in onze sfeervolle Woonwinkel Hardinxveld of op huis-accessoires.nl en breng sfeer in uw huis met onze bijzondere producten!

Bel onze winkel

0612557803

info@huis-accessoires.nl

Openingstijden van onze winkel:

Op weekdagen:

Zaterdag:

Zondag:

van 8.00 tot 21.00 uur

van 9.00 tot 20.00 uur

van 10.00 tot 19.00 uur

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: