Gratis verzending vanaf 50 euro!!!

woninginrichting alblasserdamBent u op zoek naar nieuwe woninginrichting Alblasserdam? Bent u op zoek naar een winkel waar u online én offline uw woonaccessoires gemakkelijk kunt bestellen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Huis Accessoires in Papendrecht. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden. Tegenwoordig kunt u uw hart dan ook ophalen aan onze unieke woonaccessoires. Voor een compleet nieuwe woninginrichting Alblasserdam bent u bij Huis Accessoires aan het juiste adres. U vindt bij ons een ruim aanbod van verlichting, meubels en interieur accessoires. Bent u op zoek naar een leuke cadeau voor een familielid of een vriendin? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen en inspireren door onze prachtige woonaccessoires die in iedere ruimte een echte blikvanger zijn. Woninginrichting Alblasserdam - Huis Accessoires is hét adres waar u de mooiste woonaccessoires kunt vinden. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Groot aanbod bij woninginrichting Alblasserdam, Huis Accessoires

Bij woonwinkel woninginrichting Alblasserdam - Huis Accessoires in Papendrecht bent u aan het juiste adres voor prachtige woonaccessoires. Met een leuk kussen, een unieke lamp of een prachtige laptoptafel kunt u in een handomdraai een compleet nieuwe sfeer creëren in een ruimte. Wij bieden u een ruim assortiment aan diverse salontafels, stoelen, kasten, plantenbakken en zoveel meer echte eye catchers. Door de producten van Huis Accessoires te combineren komen uw meubels en accessoires nog beter uit en krijgt uw interieur een unieke uitstraling. Bezoek onze woonwinkel in Papendrecht en laat u verrassen door ons ruime aanbod. Ook in onze gebruiksvriendelijke webwinkel kunt u heerlijk rondkijken. 

Meer weten over woninginrichting Alblasserdam?

Wilt u meer weten over onze producten of bent u benieuwd naar het ruime assortiment van woninginrichting Alblasserdam? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel of langs te komen in onze woonwinkel in Papendrecht. Wij bieden u een prachtige woonwinkel aan waar u in alle rust onze unieke woonaccessoires kunt bewonderen. U kunt zowel online als offline onze woonaccessoires kopen. Omdat wij beschikken over een ruime voorraad kunnen wij u een zeer snelle levering garanderen. Heeft u een keuze kunnen maken en is uw bestelling hoger dan 50 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis. Indien u uw bestelling voor 16.00 uur plaatst zorgen wij ervoor dat wij deze dezelfde dag opsturen. Met onze producten geeft u uw woning een bijzondere uitstraling.

Bel onze winkel

0612557803

info@huis-accessoires.nl

Openingstijden van onze winkel:

Op weekdagen:

Zaterdag:

Zondag:

van 8.00 tot 21.00 uur

van 9.00 tot 20.00 uur

van 10.00 tot 19.00 uur

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: