Gratis verzending vanaf 50 euro!!!

woninginrichting sliedrechtBent u op zoek naar een compleet nieuwe woninginrichting Sliedrecht? Wilt u in een handomdraai uw gehele woninginrichting Sliedrecht veranderen door diverse woonaccessoires te plaatsen? Neem dan direct een kijkje op deze website van Huis Accessoires. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten stijlen die passen in ieder interieur. Door onze jarenlange ervaring en onze neus voor het op de kop tikken van unieke woonaccessoires kunt u bij ons terecht als u uw meubels en woonaccessoires wilt veranderen. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod steeds verder uitgebreid en u bent bij ons aan het juiste adres voor diverse producten. Omdat wij beschikken over een gebruiksvriendelijke website kunt u op uw gemakje een kijkje nemen bij al onze prachtige en unieke producten van woninginrichting Sliedrecht. Bent u op zoek naar een nieuw meubelstuk, naar een leuke vaas of bent u op zoek naar geurolie? Kom langs of neem een kijkje op deze website van Huis Accessoires.

Huis Accessoires voor uw woninginrichting Sliedrecht

Op zoek naar een sfeervolle woninginrichting Sliedrecht? Huis Accessoires staat bekend om haar ruime aanbod van verschillende stijlen en producten. U kunt onze accessoires en meubelen zowel online als offline bekijken. Daarnaast beschikken wij over een ruime woonwinkel voor woninginrichting Sliedrecht, waar onze medewerkers u ook graag adviseren. Ook voor een leuk cadeau voor een vriend(in), collega of familielid bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide keuze aan meubelen, verlichting en woonaccessoires zoals vazen, droogbloemen, sierkussens, ornamenten en diffusers vindt u altijd wel iets leuks wat precies past in uw woning. Omdat wij beschikken over een ruim aanbod mag u ook van ons verwachten dat wij beschikken over een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij direct voor u aan de slag gaan zodra uw bestelling binnenkomt. Natuurlijk kunt u in onze woonwinkel uw gewenste producten direct meenemen. Heeft u een keuze kunnen maken en is uw bestelling hoger dan 50 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis. Door de woonaccessoires van Huis Accessoires een plek te geven in uw woning maakt u direct uw woning sfeervol!

Ruim aanbod aan woninginrichting Sliedrecht

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze gebruiksvriendelijke website. Daarnaast staan onze deuren ook voor u open in Papendrecht in onze ruim opgezette woonwinkel. Kom langs en laat u inspireren en verrassen door ons ruime aanbod en vind een leuk cadeau voor een collega of vriendin of verwen uzelf met een leuke woonaccessoire waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Bel onze winkel

0612557803

info@huis-accessoires.nl

Openingstijden van onze winkel:

Op weekdagen:

Zaterdag:

Zondag:

van 8.00 tot 21.00 uur

van 9.00 tot 20.00 uur

van 10.00 tot 19.00 uur

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: