Gratis verzending vanaf 50 euro!!!!!!!

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen. Daarom heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na het annuleren van uw bestelling heeft u vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd zodra wij uw retourzending hebben ontvangen.

Let op: de kosten voor het terugsturen van uw bestelling zijn voor eigen rekening. De kosten zijn circa € 7,25 per pakket, dit is afhankelijk van de exacte tarieven van de aanbieder die de verzending verzorgt.

Herroepingsrecht

Als u gebruik wil maken van het herroepingsrecht kunt u het product met alle geleverde toebehoren en, indien mogelijk, in originele staat en verpakking naar ons terug sturen. Neem contact  met ons op om gebruik te maken van dit recht.

We storten het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour op uw rekening, mits het product in goede orde bij ons ontvangen is.

Beschadigd product

Het kan zijn dat het product beschadigd bij u wordt bezorgd. Als blijkt dat het product nog wel voldoende te gebruiken is, kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Als u het beschadigde product terug wil sturen, krijgt u het volledige aankoopbedrag na retourzending terug.

Product ruilen

U kunt uw product zonder problemen ruilen. Neem hiervoor contact  met ons op zodat wij u een ander product toe kunnen sturen. Let op: Het terugzenden van het product dat u wilt ruilen is wel voor eigen rekening.

Bel onze winkel

0612557803

info@huis-accessoires.nl

Openingstijden van onze winkel:

Op weekdagen:

Zaterdag:

Zondag:

van 8.00 tot 21.00 uur

van 9.00 tot 20.00 uur

van 10.00 tot 19.00 uur

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: