Gratis verzending vanaf 50 euro!!!

Je eigen woning moet natuurlijk bij uitstek een plaats zijn waar je jezelf helemaal thuis voelt. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan ligt dat er misschien aan dat je huis niet zo fraai en sfeervol is aangekleed. Een manier om deze aankleding nieuw elan te geven is door hippe woonaccessoires aan te schaffen en in huis te plaatsen. Welke accessoires hiervoor zoal in aanmerking komen? Hieronder lees je vijf voorbeelden van voorwerpen die op dit moment helemaal in de mode zijn en die je dan ook steeds vaker bij mensen thuis aantreft.

Vazen

Het is tegenwoordig trendy om op verschillende plekken in huis vazen neer te zetten. En nee, deze vazen worden zeker niet altijd met bloemen of planten gevuld. De vaas an sich fungeert dan dus als een soort decoratie. Inderdaad kunnen vazen van diverse afmetingen met verschillende kleurstellingen al snel een sfeerverhogend effect teweegbrengen. En dat terwijl een setje nieuwe vazen helemaal niet duur hoeft te zijn!

Abstracte kunst

Abstracte kunst toevoegen aan je woning is ook een manier om je huis wat op te vrolijken. Deze abstracte kunst komt meestal in de vorm van posters of schilderijen. Dit is een ideale manier om een ruimte wat kleurrijker te laten ogen, al kun je natuurlijk ook gaan voor kunst met niet te veel verschillende kleuren.

Sierkussens

Van zichzelf zijn kussens handig om het zitcomfort op een bank of op een stoel te vergroten. Echter kun je ook van deze nood een deugd maken. Met het aanschaffen van sierkussens zou je hier gevolg aan geven. Net als vazen kunnen sierkussens in verschillende afmetingen en kleurstijlen uitgevoerd zijn. Je maakt je woonkamer er in ieder geval een stuk aantrekkelijker en meer uitnodigend mee. Populaire kussens zijn bijvoorbeeld voorzien van filosofische uitspraken. Ook kunnen afbeeldingen van planten, landschappen en dieren zorgen voor een prachtig sierkussen, net als (alweer) een abstract vormgegeven kunstwerk.

Diffusers

Dit accessoire heeft niet zo veel invloed op het uiterlijk van het interieur van je woning, maar wel op de sfeer en uiteraard op de geur. Een diffuser is namelijk bedoeld om een bepaald aroma te verspreiden door de ruimte in kwestie. Aroma diffusers zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de ‘good old’ wierookstokjes, al zijn deze qua uitstraling misschien minder hip dan de wat modernere aroma diffusers.

Bijzettafeltjes

Een bijzettafel kan uiteraard ten eerste handig zijn om vanuit een bank of stoel wat spullen kwijt te kunnen. Denk hierbij aan een glas of een bord. Echter worden bijzettafels niet meer alleen gebruikt om deze nuttige functie. In een groeiend aantal woningen zie je dergelijke tafels namelijk ook meer een decoratieve functie vervullen. Een of enkele tafeltjes worden dan namelijk in een ‘loze’ hoek geplaatst om zo meer sfeer en vulling aan de kamer te geven. Je bereikt vanzelfsprekend het beste resultaat als je tafeltjes van verschillende afmetingen en kleuren met elkaar combineert.

Bel onze winkel

0612557803

info@huis-accessoires.nl

Openingstijden van onze winkel:

Op weekdagen:

Zaterdag:

Zondag:

van 8.00 tot 21.00 uur

van 9.00 tot 20.00 uur

van 10.00 tot 19.00 uur

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: